«ЗНО з КСВ»

На початку липня в івент-холі Inveria м. Києва представники українських компаній здавали «ЗНО з КСВ (корпоративної соціальної відповідальності)».

Як і заведено на справжнісінькому іспиті, доповідачі презентували свої програми КСВ та відповідали на питання «приймальної комісії» і глядачів. Захід пройшов в форматі інтерактивного ток-шоу.

У заході взяли участь і представники компанії «ФІТОФАРМ», тому що наша компанія вже багато років культивує напрямок корпоративної соціальної відповідальності, піклуючись не тільки про власних співробітників, але й допомагаючи незахищеним верствам населення в різних містах України. Тому нам було цікаво дізнатися про успішні кейси інших представників бізнесу та обмінятися досвідом.

«Іспит» у представників бізнесу приймали:

  • Ірина Новікова, заступник міністра економіки України;
  • Марина Саприкіна, голова правління Центру «Розвиток КСВ», сертифікований експерт з КСВ, Executive MBA;
  • Олег Панюта, журналіст, ведучий інформаційного тижневика «Сьогодні. Підсумки» на каналі «Україна»;
  • Ольга Сантарович, шеф-редактор видавничої групи «Картель»;
  • Наталія Бойко, генеральний директор AMS Agency.

Модератором заходу виступила відома телеведуча Ксенія Смірнова.

Всі проекти, що були представлені на розсуд «приймальній комісії» (а саме «PepsiCo Україна», БФ Favbet Foundation, «Інтерпайп», «ПУМБ», «ТЕДІС Україна»), були дуже переконливими, тому всі доповідачі отримали високі оцінки та нагородні відзнаки.

Дякуємо організаторам – журналу «Власть денег»/«Деловая столица» за можливість цікавого обміну досвідом та налагодження нових контактів. Адже коло добрих справ має весь час зростати!

ВНО по КСО