В ПРАТ «ФІТОФАРМ» призначено нового генерального директора

Мар’яна Мартинчук приступила до виконання обов’язків генерального директора ПРАТ «ФІТОФАРМ».

Попередній генеральний директор Владислав Малинін виявив бажання покинути свою посаду у березні 2022 року.

Функціональні задачі на посаді генерального директора ПРАТ «ФІТОФАРМ» – це стратегічне та оперативне управління компанією, представлення її інтересів на вітчизняному та світовому фармацевтичному ринку.

«Керувати такою компанією – це величезна відповідальність, — коментує Мар’яна Мартинчук, — а тим більше в нинішніх умовах воєнного стану. Це відповідальність, перш за все, за наших людей, які щодня привносили цінність компанії своєю працею та відданістю. ПРАТ «ФІТОФАРМ» це компанія майже з півстолітньою історією, зі своїми традиціями та сталим ладом, і це велика довіра – саме в цей час очолити компанію.

Ще на початку лютого ми з успіхом виконували свої амбіційні плани та будували нові. Наші результати підтверджували, що ПРАТ «ФІТОФАРМ» є однією із найбільш динамічно зростаючих компаній.

Та зараз ми в нових умовах. Як і вся наша країна, ми потерпаємо від бойових дій, обстрілів майже в усіх містах України. Ми зіткнулися з проблемами логістики та зберігання продукції. Та найбільше наше піклування на сьогодні – це безпека наших співробітників. Тому у виконанні нашої основної місії як компанії – наданням нашим клієнтам високоякісних препаратів- ми адаптуємося до нових умов. ПРАТ «ФІТОФАРМ» продовжує свою роботу. Ми переносимо свої складські приміщення на більш безпечні території, перебудовуємо логістику, переформовуємо процеси.

Україна веде найжорстокішу боротьбу. Військові на фронті. Бізнес – в тилу. Українці потребують якісних ліків. Економіка країни, що воює – база для супротиву. Тому ПРАТ «ФІТОФАРМ» не має право зупинятися. Ми будемо працювати в нових умовах стільки, скільки потрібно. А потім – до нашої ПЕРЕМОГИ!

У нас є все необхідне: величезний потенціал, команда професіоналів з великим досвідом і глибокою експертизою, сильний бренд з історією та величезна мотивація»

Мар’яна Мартинчук 20 років у фармацевтичному бізнесі, 15 з яких на керівних посадах, в тому числі у великих міжнародних компаніях. В ПРАТ «ФІТОФАРМ» Мар’яна з 2019 року і обіймала посаду директора з інновацій та стратегічного маркетингу.

До приходу в «ФІТОФАРМ» М. Мартинчук займала позицію керівника відділу маркетингу в компанії «Софарма Україна», де відповідала за просування препаратів в Україні, Казахстані, Молдові та Польщі.
Раніше працювала в компаніях «МСД Україна», «Нобель Фарма» і «Дельта Медікел» на позиціях керівника зовнішньої служби і менеджера з маркетингу.

У зв’язку з призначенням Мар’яни на пост Генерального директора в компанії відбулись відповідні кадрові зміни. Посаду виконуючого обов’язки директора з інновацій та стратегічного маркетингу зайняла Ярина Юринець, менеджер з розвитку бізнесу.