ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА УКРАЇНИ ВИСОКО ОЦІНИЛА ЗАСЛУГИ НАШОЇ КОМПАНІЇ

Бути підприємством з активною позицією, яке вносить вклад у розвиток свого регіону, непросто, але ми знову довели, що гідні цього почесного звання.

Представники провідних підприємств Донецької області зібралися в Краматорську на VI звітно-виборну Конференцію Донецької торгово-промислової палати. Учасники заслухали звіт про роботу Палати за останні 4 роки, ознайомилися зі стратегією розвитку Донецької ТПП до 2024 року і вибрали нового Президента місцевої бізнес-асоціації.

Захід був не тільки діловим, а й святковим. Президент Торгово-промислової палати України та Почесний президент Донецької ТПП Геннадій Чижиков звернувся до присутніх з вітальним словом та вручив запрошеним представникам підприємств Почесні дипломи.

Компанія «ФІТОФАРМ» отримала Почесний диплом за значні досягнення, вагомий внесок в економіку України, а також за багаторічну співпрацю з ТПП. Нас відзначили як підприємство, що динамічно розвивається, соціально значиме для регіону, має багату історію.

Визнання заслуг компанії з боку такого авторитетного партнера, як Торгово-промислова палата України, є для нас черговим показником, що ми працюємо і розвиваємося в правильному напрямку!

01/04/2019