Тепло та світло для фронту: співробітники “ФІТОФАРМ” відправили ЗСУ генератор та зимові спальні мішки

З кожним наступним днем осені стає холодніше. Тепер нашим захисникам доводиться протистояти не тільки ворогу, а й погодним умовам. Ви тільки уявіть, наскільки важко їм зігрітися і спати в сирих окопах під час дощу і негоди. Як складно захиститися від пронизливого вітру. І як непросто підігріти чашку чаю після запеклої битви. Для підвищення комфорту, підтримання здоров’я і скорішої перемоги захисникам має бути тепло!

Раніше ми вже розповідали, що деякі працівники «ФІТОФАРМ» зараз у лавах ЗСУ та ТрО боронять Україну.

Співробітники нашої компанії об’єдналися в тилу і зібрали кошти, щоб відправити на фронт одному з колег та його побратимам часточку тепла. Для обігріву захисників, які мужньо дають відсіч ворогу у рідному місті нашого виробництва, ми придбали зимові спальні мішки, які захищатимуть при температурі до мінус 30 градусів та розкладне ліжко. А головне – від співробітників «ФІТОФАРМ» на фронт відправилась одна з найнеобхідніших речей в умовах бойових дій – генератор, який буде забезпечувати бійцям постійне освітлення та тепло.

Генератор на війні – це зарядженні рації, мобільні телефони та світло в бліндажах. Це безперебійна робота великої кількості найважливішого для наших хлопців обладнання, зокрема для забезпечення координації дій підрозділів. А отже, це додатковий захист життя наших героїв.

Захисники дякують усім, хто допоміг втілити їх потреби в реальність.

Ми віримо, що вони відчуватимуть не тільки тепло, але й міцну підтримку та вдячність наших працівників, що зробить їх ще більше непереможними. У нашому єднанні – нездоланна сила. Разом – до перемоги!