ЗМІ про нас: Посилення в команді ПРАТ «ФІТОФАРМ»: призначені генеральний і комерційний директори

«ФІТОФАРМ» — компанія, яка динамічно розвивається та входить в ТОП-10 фармацевтичних компаній України в натуральному вираженні, повідомляє про новий виток розвитку бізнесу.

З початком нового бізнес-сезону у вересні 2019 року в ПРАТ «ФІТОФАРМ» стався ряд позитивних змін — у компанії виробили нову стратегію розвитку 2020-2024, а також посилили свою команду.

Пост генерального директора ПРАТ «ФІТОФАРМ» зайняв Владислав Малинін, раніше Директор Фонду прямих інвестицій ТОВ «Астролакс Інвест», а до цього обіймав посаду фінансового директора Українського Медіа Холдингу UMH Group, фінансового директора та члена Правління ДК «Верес». Досвід роботи Владислава у фармацевтичній галузі 5 років.

Крім того, до команди приєднався комерційний директор Володимир Квашук. До приходу в «ФІТОФАРМ» він очолював департамент рецептурних препаратів Sandoz Україна, а раніше обіймав позицію начальника відділу продажів Ipsen Україна і координатора по маркетингу Pfizer Україна. Досвід роботи Володимира у фармацевтичній галузі більше 15 років.

Найближчим часом до команди також приєднаються нові успішні професіонали з великих вітчизняних і міжнародних компаній.

В недалекому майбутньому компанія «ФІТОФАРМ» планує вивести нові продукти, які стануть best sellers фармацевтичного ринку, розширити географію присутності та відкрити нові напрямки бізнесу.

«ФІТОФАРМ» як і раніше відкритий до будь-якої продуктивної співпраці, — коментує Владислав Малинін. — Поважаючи своїх партнерів і споживачів, ми будемо і далі виробляти продукцію виключно високої якості, надавати своєчасну і повну інформацію про наші препарати, суворо дотримуватися договірних зобов’язань.

Ми цінуємо наших бізнес-партнерів, наших старих і нових друзів, бажаємо нам нових спільних проектів і плідної роботи!»

Дана новина також опублікована в провідному виданні України для фахівців у галузі фармації та медицини газеті «Щотижневик АПТЕКА» та онлайн-версії видання за посиланням: https://www.apteka.ua/article/516694

23/09/19