ПРАТ «ФІТОФАРМ» вивів на ринок нові антисептичні засоби «ДермаКлін Фітофарм» і «ДермаКлін Фітофарм» з евкаліптом

Протистояння пандемії COVID-19 в світі триває кілька місяців. Україна, як і інші країни, робить все можливе, щоб уникнути поширення небезпечного захворювання. Одним з найважливіших ресурсів захисту і профілактики в умовах зростання кількості інфікованих коронавірусом є антисептичні та дезінфікуючі засоби, потреба в яких багаторазово зросла.

З огляду на те, що на сьогоднішній день дефіцит антисептиків – глобальна проблема в масштабах країни, національна компанія «ФІТОФАРМ» приступила до промислового випуску нових продуктів «ДермаКлін Фітофарм» і «ДермаКлін Фітофарм» з евкаліптом.

Склад цих продуктів відповідає рекомендаціям USP по ефективним антисептичним засобам для знищення вірусів, бактерій і грибків.

Обидва засоби не тільки очищають поверхню рук, але й при цьому зберігають власні захисні функції шкіри, не містять барвників і ароматизаторів.

До складу «ДермаКлін Фітофарм» входить 65% етилового спирту, вода очищена і додатковий компонент гліцерин, який пом’якшує шкіру рук.

«ДермаКлін Фітофарм» з евкаліптом, крім вищеназваних компонентів, додатково містить масло евкаліпта, яке оказує освіжаючу і заспокійливу дію на шкіру рук.

Для зручності використання засоби випускаються у вигляді спрею в пластиковому флаконі з дозатором (40 мл) і у вигляді розчину в пластиковому флаконі з насадкою спрямованої дії (90 мл). Такі форми випуску економічні та передбачають можливість дозаправки спрея.

Новинки є універсальними антисептичними засобами для рук і підходять для щоденного використання.

В українські аптеки «ДермаКлін Фітофарм» і «ДермаКлін Фітофарм» з евкаліптом надійде з 8 травня 2020 року.

Нагадуємо, в зв’язку з епідемією коронавирусу Covid-19 національний фармацевтичний виробник ПАТ «ФІТОФАРМ» перейшов на посилений режим роботи і майже в 7 разів збільшив виробництво антисептика «Спіртол» – з 60 тис. до 400 тис. упаковок на місяць.

04/05/20

04/05/2020