Перезавантаження бренду. «ФІТОФАРМ» запустив контрактне виробництво

Компанія «ФІТОФАРМ» піклується про здоров’я українців протягом 48 років. Наші виробничі дільниці територіально знаходяться в місті Бахмут Донецької області, що в безпосередній близькості до тимчасово окупованих російськими загарбниками територій. Тому з 2014 року ми зіштовхувались з величезною кількістю складнощів у роботі, але попри це весь час виконували свою головну місію – виробляли лікарські засоби для забезпечення населення України усім необхідним для підтримання здоров’я та високої якості життя. З початком повномасштабної війни ставало дедалі складніше, а потім і зовсім неможливо продовжувати виробництво на наших потужностях в м. Бахмуті. Нам довелось заморозити виробничі дільниці, евакуювавши персонал з сім’ями та значну частину готової продукції.

Зараз, коли агресія росії проти України посилюється, питання продовження нашої роботи є найскладнішим стратегічним викликом. Але ми завжди рухаємось вперед, відчуваючи велику відповідальність перед Україною та українцями.

Якнайшвидшим варіантом відновлення виробництва під брендом «ФІТОФАРМ» та за нашою технологією наразі є контрактне виробництво. Тож, ми провели перемовини більше ніж з 25 компаніями щодо можливості контрактного виробництва. На першому етапі обрали трьох виробників, з якими вже співпрацюємо (в містах Суми, Лубни, Черкаси, незабаром в Києві та Запоріжжі), та продовжуємо розглядати пропозиції партнерів.

Запуск виробничого процесу на базі першого партнера з контрактного виробництва відбувся блискавично швидко – всього за півтори місяці. Стільки часу минуло від ідеї та першого знайомства наших команд до моменту, коли перша партія нашої продукції була готова до відвантаження. Такі строки можна назвати рекордними, адже при стандартних умовах імплементація контрактного виробництва займає близько 1 року.

Ми вже отримали поставки перших двох важливих продуктів – Перекису водню та Хлоргексидину – це антисептичні та дезінфікуючі засоби, які найчастіше використовують для обробки ран. Наша перша контрактна продукція вже з’являється на полицях українських аптек.

Наш вибір для перших препаратів був продиктований вимогами сьогодення і стосується актуальних потреб ЗСУ та пересічних українців у воєнний час.

Отже, перший крок в цьому напрямку зроблено! Ми визначили конкретні задачі і розробили антикризовий план дій, який допоможе оперативно рухатися до нашої мети. Сьогодні ми згуртовані більше, ніж коли-небудь, і в кожного з нас багато справ задля перемоги. Працюємо далі. З вірою у нашу перемогу!