“Хондроітин Комплекс” знову доступний

«ФІТОФАРМ» продовжує роботу по відновленню свого продуктового портфеля. Ще одним брендом, який знову опинився на полицях українських аптек, став «Хондроітин Комплекс» (Chondroitin Сomplex) № 60.


«ФІТОФАРМ» розвиває свої можливості контрактного виробництва, що стало одним з основних напрямків розвитку компанії на період активних бойових дій на сході України. Зокрема «Хондроітин Комплекс» вироблений на базі АТ «Лубнифарм».

«Хондроітин Комплекс» це комбінований препарат для стимуляції регенерації хрящової тканини. Він має хондропротекторну дію та полегшує стан при хронічних захворювання суглобів та хребта.

Актуальність препарату «Хондроітин Комплекс» продиктована вимогами нашого часу. Адже надмірні фізичні навантаження, які відчувають наші захисники, та часті травмування суглобів і кісток негативно впливають на опорно-рухову систему.

«Хондроітин Комплекс» допоможе підтримати здоровий стан суглобів, зміцнити їх, а при потребі й відновити хрящову тканину. Препарат буде корисним великій кількості пацієнтів, які страждають через проблеми з суглобами та хребтом.
Діючі речовини «Хондроітин Комплекс»: глюкозаміну гідрохлорид та хондроітину натрію сульфат.

Показаннями для прийому є дегенеративно-дистрофічні захворювання суглобів і хребта: остеоартроз, плечолопатковий періартрит, остеохондроз хребта, переломи (для прискорення утворення кісткової мозолі).

«ФІТОФАРМ» продовжує роботу, роблячи свій внесок у нашу перемогу!