«Прощавай, школа»! »

«ФІТОФАРМ» побував на останньому дзвонику в бахмутській школі-інтернаті.

«Веселі часи». «Безтурботні дні». «Чудова пора»… Саме так більшість дорослих зазвичай згадує шкільні роки. Кінця травня чекають з нетерпінням усі учні, щоб вдосталь відпочити на літніх канікулах, позасмагати на море, побачити далеких родичів… Та й як інакше? Адже кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, люблячих батьків і теплий дім. Але є діти, які цього позбавлені.

У бахмутськой школі-інтернаті №1 знаходиться 75 особливих вихованців. Серед них більшість з неповних і малозабезпечених сімей, сироти або діти без батьківської опіки, діти-інваліди та переселенці, яким довелося втікати від жахів військових дій. Для багатьох з цих дітлахів традиційне гасло «Школа – наш дім» має буквальне значення.

Компанія «ФІТОФАРМ» більше 15 років регулярно допомагає своєму підшефному інтернату, щоб зробити непросте життя підопічних світліше і радісніше. І сьогодні працівники компанії приїхали не з порожніми руками. У День останнього дзвоника вони також постаралися зробити все можливе, щоб юні вихованці школи відчули себе більш щасливими.

Всі учні від малюків до старшокласників отримали фруктові соки, а всім випускникам 9 класу вручили в подарунок наручний годинник, які будуть корисні в їх майбутнього самостійного життя. Особливо відзначили успіхи учнів, які відрізнилися у навчанні, спорті, громадському житті, майстерності або творчості. Їм урочисто вручили пам’ятні грамоти та подарунки. Діти, в свою чергу, не залишилися в боргу і порадували своїх «шефів» концертними номерами.

Школярі тепло подякували нашу компанію за надану увагу, подарунки і радість свята, а своїх вчителів і вихователів — за терпіння, доброту і турботу.

Свято прощання зі школою вийшло дуже добрим і зворушливим. Заключним акордом прозвучала остання трель дзвоника, що сповістив випускникам про кінець шкільного та початок нового, вже дорослого життя.

За традицією вихованці школи-інтернату відпустили в небо яскраві повітряні кульки, які підняли вгору їх побажання і мрії. Нехай всі вони збудуться!.

Компанія «ФІТОФАРМ» від щирого серця вітає випускників з цією важливою подією.

«Бажаємо вам удачі і легкої дороги в житті під мирним небом. Нехай новий світ буде привітний до вас, на всі питання знайдуться правильні відповіді, і перед вами відкриються всі двері!

Щасливої дороги!

25/05/18