«ФІТОФАРМ» отримав нагороду за соціальні проекти

Добрі справи… Вже тільки ці слова наповнюють серце теплом і викликають посмішку. Соціальні проекти давно стали звичайною частиною життя нашої компанії. За 45 років роботи «ФІТОФАРМ» у нас склалися добрі традиції творити благо для інших. Ми допомагаємо притулкам, школам, дитячим будинкам та інтернатам, ветеранам і людям з обмеженими можливостями, а також всім, хто потребує участі.

«ФІТОФАРМ» не тільки реалізує власні соціальні проекти, а й підтримує добрі справи інших організацій. І звичайно, як справжнє містоутворююче підприємство, ми даруємо добро рідному місту нашого виробництва – Бахмуту. Минулий рік не став винятком.

При підведенні підсумків соціальних проектів, які були реалізовані в 2018 році, Бахмутська Міська Рада вручила компанії «ФІТОФАРМ» нагороду за активну громадянську позицію, участь в соціальних проектах міста, проведення соціальної політики.

Голова Міськради з великою вдячністю відзначив заслуги нашого підприємства і його значущу роль в житті міста.

Пам’ятний знак «БлагоДарю», який ми привезли з урочистого заходу, вже зайняв почесне місце серед нагород підприємства. Цей дорогий для нас приз буде надихати нас на нові добрі справи і соціальні проекти!

05/04/2019