«ФІТОФАРМ» прийняв участь у виставці в честь Дня міста

Є особливі свята. Вони об’єднують і надихають. В них поєднуються багатовікові традиції і досягнення нових поколінь. Саме таким святом став ювілей рідного міста нашого виробництва. Бахмуту виповнилося 450 років!

На честь цієї події в минулі вихідні в міському парку Бахмута відкрилися чисельні фестивалі і ярмарки з виставками, музикою, танцями, частуваннями і атракціонами. 

Однією з найбільш значущих експозицій стала презентація бізнесу з виставкою продукції місцевих виробників «Бахмут потужній», в якій взяла участь компанія «ФІТОФАРМ». 

Наше виробництво – одне з містоутворюючих підприємств і найстаріша фармацевтична фабрика Донецької області, яка щорічно вносить чималий вклад в розвиток слави регіону.

ПРАТ «ФІТОФАРМ» створює робочі місця, як для жителів Бахмута, так і для регіону в цілому, регулярно наповнює міський бюджет, активно приймає участь у соціальному житті міста і благодійних проектах. 

На виставці ми представили препарати нашої компанії, які викликали жвавий інтерес у жителів міста. І звичайно, багато гостей на честь свята отримали в подарунок сувенірну продукцію від нашого підприємства. Команда виробництва привітала з Днем міста міського голову Олексія Реву, який, в свою чергу побажав підприємству успіхів.

Ближче до завершення свята виступила запрошена зірка народна артистка України Наталя Могилевська, а сам День міста завершився яскравим салютом.

Ми приєднуємося до численних теплих слів, які прозвучали в цей день на адресу міста Бахмут. Бажаємо місту нашого виробництва процвітання, миру і благополуччя. І нехай кожен його житель буде щасливий. Нехай на вуличках улюбленого міста з кожним відбудеться своя прекрасна історія, адже саме це місто називають містом любові, троянд і надій.