«ФІТОФАРМ» провів конференцію для аптечних мереж

З проблемою еректильної дисфункції (ЕД) стикається все більше представників сильної статі, і їх кількість постійно зростає. За прогнозами фахівців, до 2025 р в світі матимуть місце 322 млн випадків ЕД*.

Лідером на ринку України** серед препаратів для лікування еректильної дисфункції в середній ціновій категорії визнаний препарат Еротон®.

З метою підвищення інформування фармацевтів про лікарський засіб Еротон®, його властивості, переваги і результати клінічних досліджень для поліпшення якості консультування населення компанія «ФІТОФАРМ» організувала інтерактивну конференцію.

У заході, присвяченому сучасним методам лікування порушень потенції, взяли участь близько 100 представників аптечних мереж Києва та області, серед яких фармацевти, провізори, керівники фармацевтичних та аптечних організацій. Зустріч учасників інтерактивної конференції відбулася в Sex Educatoin Coffee — першому в Україні арт-кафе з сексуально-освітньої спрямованістю.

Програма заходу включала в себе лекційний блок від доктора медичних наук, професора, лікаря-уролога, сексолога і андролога Юрія Гурженко, який розкрив перед аудиторією значення статевої дисфункції і розповів про функції та показання до застосування препарату Еротон®.

В продовження теми відомий сексолог-практик Дмитро Свиридов провів з учасниками майстер-клас, де розкрив секрети підвищення якості інтимного життя.

Даний освітній захід запланований як цикл тренінг-практикумів для фармацевтів, який відбудеться в різних містах України. Минула конференція має велике науково-практичне значення для поліпшення сексуального здоров’я і якості життя пацієнтів з еректильною дисфункцією та підвищення професійного рівня фармацевтів.

*Maiorino M. I., Bellastella G., Esposito K. Lifestyle modifications and erectile dysfunction: what can be expected? Journal of Andrology 2015; 17: 5-10.

**Дані аналітичної системи дослідження ринку «PharmXplorer» / «Фармстандарт» за 2018 р роздрібної реалізації в упаковках і грошах за останні 6 років (з 2013 р).

20/11/19