«ФІТОФАРМ» двічі номінований тендерним майданчиком Zakupki.Prom.ua

Дотримуючись затвердженої Стратегії активного зростання на 2020-2024 рр, в якій зроблено акцент на інновації та процесний підхід в управлінні бізнесом, «ФІТОФАРМ» впроваджує намічений курс. Це стосується всіх сфер діяльності компанії, в тому числі й антикорупційних стандартів безпеки і прозорості.

Зокрема, в ПРАТ «ФІТОФАРМ» був впроваджений процес електронних закупівель на тендерному майданчику Zakupki.Prom.ua. Головні принципи цієї електронної системи – прозорість, відкритість, публічність і доступність інформації про закупівлі. Впровадження даної інновації сприятливо позначилося на діяльності компанії – ринок відгукнувся великою кількістю нових постачальників, що в результаті призвело до економії ресурсів компанії.

Щоб відзначити найбільш активних і відповідальних гравців ринку електронних торгів, команда Zakupki.Prom.ua заснувала щорічну премію Zakupki.Кращі, яку вручають замовникам і постачальникам, чия робота є прикладом для всього ринку електронних закупівель.

Проактивна позиція ПРАТ «ФІТОФАРМ» був високо оцінена експертами, тому наша компанія двічі номінована в конкурсі Zakupki.Кращі-2021 в номінаціях «Суперзамовник» і «Активний новатор» серед комерційних замовників за 2020 рік. «ФІТОФАРМ» не тільки активно використовує платформу електронних закупівель, а й ділиться своїм досвідом використання майданчика, пропонуючи варіанти оптимізації вже існуючих функцій, що допомагає розвивати і вдосконалювати систему публічних закупівель.

Про майданчик:

Zakupki.Prom.ua – найбільший майданчик державних і комерційних торгів, офіційний учасник системи електронних державних закупівель Prozorro.