Бігти заради серця: компанія «ФІТОФАРМ» взяла участь у благодійному марафоні «Пробіг під каштанами»

Біг корисний. І для цінителів здорового способу життя ця істина не потребує особливих доказів. Але бувають випадки, коли біг може принести ще більше користі. Компанія «ФІТОФАРМ» вчора змогла це довести.

Вперше в нашій історії ми зібрали спортивну (і не дуже), але головне – дружну команду і приєдналися до традиційного щорічного благодійного забігу «Пробіг під каштанами» в м. Киев. Це наймасштабніший спортивно-благодійний проект в Україні, який проводиться вже кілька десятків років поспіль. Зібрані в рамках проекту кошти йдуть на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Таким чином, діти з вадами серця та іншими захворюваннями серцево-судинної системи зможуть отримати більше кваліфікованої й своєчасної медичної допомоги. А ще маленькі серця дізнаються, що вони не залишені «один на один» зі своєю хворобою, що дорослі роблять все можливе, щоб допомогти їм одужати якнайшвидше.

В рамках забігу пройшло кілька стартів: «Дитячий Пробіг» для дітей до 15 років, «Спортивний Пробіг» для учасників зі спеціальною спортивною підготовкою, «Пробіг Мужніх» на 500 м для людей з інвалідністю, які долають дистанцію в колясках або за допомогою палиць і милиць та «Благодійний Пробіг» на 5 км для команд.

У цьому році на бігову доріжку вийшли близько 11 000 чоловік. Серед них були лікарі Центру дитячої кардіології та кардіохірургії, бригада швидкого реагування Нацгвардії України, представники самих різних компаній. І звичайно ж, наша команда «ФІТОФАРМ». Також у благодійній акції взяв участь міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Це був прекрасний і неймовірний день. Наповнений емоціями «від серця до серця». Ми здолали 5-кілометрову дистанцію пробігу. Втомлені, але щасливі. Горді тим, що стали частиною доброї справи заради великої мрії. «ФІТОФАРМ» вперше взяв участь в спортивному благодійному марафоні, і ми сподіваємося, що це стане ще однією нашою доброю традицією популяризації доброти сердець заради здоров’я.

Благотворительный марафон «Пробег под каштанами»