Фармоборону тримаємо! Компанія «ФІТОФАРМ» перенесла склади в безпечне місце і продовжує працювати

Війну не можна перечекати. Щоб перемогти, треба діяти. Кожного дня. День за днем, наближаючи перемогу. 

Нажаль, місце нашого виробництва опинилося під обстрілами ворога. Розірвані логістичні ланцюжки, значно здорожчала внутрішня логістика. Це призвело до труднощів та унеможливило останні три місяці доставляти сировину та матеріали для виробництва іншими шляхами, окрім наземного, оскільки морські порти та аеропорти закриті.

Ми не готові ризикувати життям співробітників, тому заморозили виробничі потужності у м. Бахмут з надією повернутися до роботи на них у мирному майбутньому. Але «ФІТОФАРМ» продовжує працювати. Робочі процеси не переривалися ні на день. Адже життя продовжується, і люди потребують ліків. Особливо вони необхідні нашим захисникам.

Тому першим нашим кроком буде відтворення найнеобхідніших у воєнних умовах препаратів на базі контрактного виробництва (виробництво препаратів під брендом та за технологіями «ФІТОФАРМ» на партнерських потужностях). 

Нам вдалося зберегти значну частину активів за допомогою складів у більш безпечних місцях, на які ми перевезли готову продукцію з зони бойових дій. На цих складах працює багато наших співробітників, які були переміщені з інших підрозділів, адже ми прагнемо зберегти робочі місця якомога більшій кількості ключових працівників, щоб після закінчення війни разом працювати на відновлення і розвиток.

Ми евакуювали бажаючих співробітників з сім’ями з зони бойових дій в Донецькому регіоні, надали їм можливість працювати у нашій компанії в інших містах.

Наразі ми розробляємо перспективні плани релокації виробництва. Цей процес непростий і тривалий. Але ми зробимо все, щоб повноцінно відродити виробництво препаратів під українським брендом, який має 48-річну історію.

Ми впевнені, що після нашої перемоги Україну чекають великі позитивні зміни. У найближчі кілька років країна в цілому та зокрема наша компанія досягнуть ще більших висот.

Працюємо далі. З вірою у нашу перемогу!