Візит міського голови Бахмута

Мер Бахмута побував на фармацевтичному підприємстві «ФІТОФАРМ».

Міський голова Олексій Рева відвідав ПРАТ «ФІТОФАРМ» з робочим візитом. В рамках зустрічі операційний директор Олександр Кричевський ознайомив мера з роботою виробництва, також відбулося обговорення перспектив розвитку ПРАТ «ФІТОФАРМ», підвищення заробітної плати його працівників та інших поточних питань.

Майже в кожному українському магазині ви знайдете пляшку Артемівського шампанського або пачку солі, видобутої з надр найбільшого в Центральній Європі Артемівського родовища. І практично в кожній аптеці можна купити препарати фармацевтичного підприємства «ФІТОФАРМ», яке 44 роки забезпечує жителів України доступними та якісними лікарськими засобами. Саме наше підприємство, яке вносить чималий вклад у створення слави регіону, відвідав міський голова з робочим візитом.

Олексій Олександрович виявив велику зацікавленість роботою підприємства, його досягненнями й проблемами. Міський голова зазначив, що для Бахмута «ФІТОФАРМ» протягом багатьох років є одним з містоутворюючих підприємств і надійним партнером у всіх соціальних подіях міста. Що ховається за цими місткими словами?

Найстаріша фармфабрика регіону регулярно наповнює міський бюджет, створює робочі місця не тільки для жителів Бахмута, а й для Донецького регіону в цілому, приймає активну участь у громадському житті міста.

«ФІТОФАРМ» один з перших в регіоні застрахував своїх співробітників по системі добровільного медичного страхування. А з 1 липня на виробництві були підвищені зарплати для ключових посад в середньому на 25%.

Крім того, «ФІТОФАРМ» у Бахмуті веде активну благодійну діяльність, надаючи шефську допомогу школі-інтернату, ветеранам Другої світової війни і людям з обмеженими можливостями.

Міський голова ознайомився з асортиментом продукції, що випускається, відвідав виробничі ділянки і лабораторію.

Після екскурсії по підприємству відбулася зустріч з колективом, на якій учасники обмінялися інформацією про ситуацію в місті та на підприємстві.

А.А. Рева відзначив позитивні тенденції ПРАТ «ФІТОФАРМ», зокрема, підвищення заробітної плати працівникам виробництва.

Міський голова висловив подяку керівництву та акціонерам підприємства за активну позицію, постійне вдосконалення, турботу про людей і побажав «ФІТОФАРМ» подальшого успіху і процвітання.

23/07/2018