Центр соціального захисту дітей «Наші діти» отримав оснащення для сенсорної кімнати Монтессорі від ПРАТ «ФІТОФАРМ» і БФ «Твоє майбутнє»

Всі батьки мріють про те, щоб їх малюк виріс самостійною і впевненою в собі людиною. Але ще більше цього прагнуть вихователі Центру соціального захисту дітей «Наші діти», тому що їх вихованцям в житті доводиться набагато складніше. Більшість з них не мають батьківської опіки або опинилися в складних життєвих обставинах.

Тільки тривала і кропітка робота фахівців допомагає їм загоїти травми минулого, зберегти віру в доброту людей та підготуватися до повноцінного самостійного життя. Вихованці від 2 до 17 років, потрапляючи в установу, отримують медичну, психологічну, педагогічну та інші види допомоги.

За 13 років існування Центру він став домівкою для 147 дітей, з яких 131 були всиновлені, узяті під опіку або повернуті в рідні сім’ї.

Тут дуже радіють і сильно хвилюються, коли передають дитину прийомним батькам або повертають власним. Найбільше працівники центру прагнуть, щоб дитина, який залишає стіни цього закладу, був повністю адаптованим до реальних умов життя.

Нам було дуже приємно приєднатися до цієї доброї справи. Для самих маленьких вихованців Центру соціального захисту дітей ПРАТ «ФІТОФАРМ» разом з нашими друзями і партнерами БФ «Твоє майбутнє» обладнали сенсорну кімнату Монтессорі для природного розвитку дитини. На додачу до подарунка від співробітників компанії ми привезли дітям корисні і смачні фрукти, щоб малюки запасалися натуральними літніми вітамінами.

Вихованці були вдячні за подарунки, які в ігровій формі будуть зміцнювати віру у власні сили і допомагати їм долати труднощі.

А ми були щиро раді кожній дитячій усмішці. Адже від посмішок, як відомо, «стане всім тепліше». І ми віримо, що наші зусилля принесуть позитивні зміни в житті як дітей, так і дорослих, які піклуються про них.

Центр социальной защиты детей