Вишиваний світ «ФІТОФАРМ»

Що роблять в День вишиванки справжні українці? Так, так… Де б вони не були, вони вбираються у національний костюм, який є одним з найяскравіших символів України. Адже це свято стирає всі кордони! Національний виробник «ФІТОФАРМ» в цьому році також вже вкотре приєднався до всеукраїнського флешмобу.

16 травня дівчата та хлопці компанії «ФІТОФАРМ» буквально «розквітли», замайоріли червоними, синіми, жовтими, зеленими та іншими неймовірними переплетіннями кольорів, розпустилися червоні маки і променисті соняхи, поплелися барвисті плющі, ніби річкою, розтіклися орнаменти і мережива…

Таке враження, наче минуле і сучасне злилися в одне ціле, оскільки поєднання вишиванки із сучасним одягом виглядає просто фантастично!

Учасники флешмобу отримали масу позитивних емоцій, адже ловити на собі захоплені погляди дуже приємно! А ось і наша квітчаста команда.

Барвистий київський офіс та квітчасте виробництво:

Мальовнича зовнішня служба:

Такими акціями ми не просто популяризуємо наші традиції, а й демонструємо, що здатні єднатись навколо них. Цей флешмоб для нас — ще один спосіб сказати, що зараз і завжди ми підтримуємо свою країну і пишаємося нею!

Хай ваша вишиванка оберігає вас і вашу оселю!

20/05/2019