В гостях у НФаУ: «ФІТОФАРМ» зустрівся зі студентами

Ох і нелегка ця справа обрати перше місце роботи! Влаштуватися в аптеку? Спробувати себе у фармацевтичній промоції? А може зайнятися науковими дослідженнями? Або ж віддати перевагу самому «серцю» фармації — виробництву лікарських препаратів? Кожен випускник рано чи пізно опиняється на роздоріжжі. Ми вирішили допомогти майбутнім фармацевтам визначитися з головним вибором в житті.

«Будуємо кар’єру разом» — під таким гаслом пройшла профорієнтаційна зустріч підприємства «ФІТОФАМ» зі студентами Національного фармацевтичного університету в м. Харків.

Наша компанія виступила перед студентами 4-5 курсів, презентувала їм роботу виробництва і підприємства в цілому, відкриті вакансії, перспективи кар’єрного зростання і соціальний пакет для співробітників. У свою чергу студенти задавали питання про умови працевлаштування.

Такі заходи дуже корисні як для студентів, так і для роботодавців: вони допомагають молодим спеціалістам без досвіду отримати гідну роботу, а роботодавцям переконатися в правильності свого вибору.

Двері «ФІТОФАМ» відкриті для активних і талановитих претендентів різного віку, які готові вчитися новому та реалізовувати цікаві й перспективні проекти.

19/04/2019