Точно в ціль: «ФІТОФАРМ» потрапив в The League of the Best

Національна фармацевтична компанія «ФІТОФАРМ» підтримала тенісний турнір «Ліга кращих», заснований Федерацією настільного тенісу України.

Шквал емоцій, неабияка боротьба, наполегливі тренування, непередбачувані результати, потужні удари, високі швидкості, хитрі комбінації, жага до перемоги і гарні подачі… Все це складові турніру з настільного тенісу The League of the Best. А як інакше? Адже участь в «Лізі кращих» зобов’язує.

Під стукіт м’ячів

«Ліга кращих» – це новий формат змагань в настільному тенісі для нашої країни. Турнір вперше стартував в Києві восени 2020 року, де пройшов перший етап змагання. У минулі роки вже проводилися ігри з хорошим призовим фондом, але вони були поодинокі, несистематичні або збирали невелику кількість високорейтингових гравців.

The League of the Best передбачає проведення чотирьохетапного марафону, який охопить ігровий сезон 2020-2021 рр., і для нього будуть залучені кращі українські і зарубіжні тенісисти.

Турнір «Ліга кращих» не тільки мотивує і заохочує гравців топового рівня до подальшого зростання ігрової майстерності, а й надає ігрову практику молодим перспективним учасникам. Проявити свої здібності можуть спортсмени різного рівня підготовки – від любителів до професіоналів, різних вікових категорій, а також тенісисти з різних регіонів України та навіть країн.

Гра на мільйон

З самого початку турніру гравці демонструють щире бажання досягти якомога вищого результату.

Стимул для участі в змаганнях досить потужний – великий призовий фонд. Його загальна сума досягає мільйона грн.! На кожному етапі буде виділятися по 250 тис. грн. (125 тис. грн. для чоловіків і 125 тис. грн. Для жінок). Нагороджуються перші 16 місць. За схемою розподілу, переможець отримує 27 600. Друге місце – 18 000 грн., третє місце – 13 000 грн. і так далі.

VIVA CHAMPIONS!

Компанія «ФІТОФАРМ» цілком поділяє цілі і завдання цього турніру, які полягають в розвитку і популяризації настільного тенісу України, який, як і багато інших видів спорту, сприяє зміцненню здоров’я. Саме тому нам так подобається бачити велику кількість по-справжньому захопленої і талановитої молоді.

Попереду ще кілька етапів. Нехай переможуть найсильніші!

Вітаємо переможців та бажаємо їм досягнення нових, ще більш вражаючих результатів!