«ЩОБ ПАМ’ЯТАЛИ: ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ-2018»

Працівники компанії «ФІТОФАРМ» в різних куточках України вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні та привітали ветеранів з Днем Перемоги над нацизмом.

Пам’ятаємо… Пишаємось… Схиляємось… Сумними посмішками ветеранів, сльозинками на очах, оберемками весняних квітів біля Вічного вогню — так починається урочистий ранок 9 Травня в кожному місті України.

Близько 14 мільйонів українців залишилися на полях тієї страшної війни, і наш борг віддати їм данину пам’яті й поваги. Саме тому щороку в цей день в різних містах нашої країни працівники компанії «ФІТОФАРМ» приходять до обелісків військової слави, щоб покласти квіти до могил полеглих в боях і висловити подяку ветеранам, які залишилися в живих.

МОЗАЇКА ПАМ’ЯТІ

На холодні гранітні плити співробітники «ФІТОФАРМ» обережно опускають зігріті сонячним промінням гвоздики і тюльпани. Розливається червоне море квітів, немов вкриває всіх тих, кого сьогодні немає з нами. Спасибі вам за все!

Дніпро: «Дякуємо за квітучі сади, за чисте небо над головою, за сміх дітей, за те, що ми живі».

Харків: «Спасибі за життя, яке ви нам подарували. За те, що ми сьогодні живемо на землі і ростимо дітей».

Маріуполь: «Вдячні вам за мужність і самовідданість. За подаровані нам життя. Ми пишаємося вашою Перемогою».

Київ: «Спасибі за вашу сміливість і відвагу. Завдяки вашому подвигу ми маємо можливість жити, мріяти, будувати нову державу».

Одеса: «Дякуємо, що захистили нас, зупинили агресора і звільнили рідну землю. Дякуємо за те, що відродили зруйновані будинки і міста».

ДОРОГІ СЕРЦЮ ЗУСТРІЧІ

73 роки минуло з того дня, коли прозвучала довгоочікувана звістка про Перемогу над нацизмом. Щороку все менше живих учасників тих героїчних подій, і тим дорожче їх спогади.

У місті Бахмут напередодні свята співробітники компанії «ФІТОФАРМ» відвідали ветеранів на дому. Щире спілкування, прояв поваги, квіти і надана допомога до свята подарували учасникам війни рідкісні хвилини душевного тепла. Бахмут: «На жаль, багато хто з них вже не може пересуватися самостійно. Роки беруть своє. Зустрічали нас переважно зі сльозами на очах. Зворушені і вдячні за те, що про них пам’ятають. Зустрічі з учасниками Другої світової війни — це одна з останніх можливостей сказати особисто слова вдячності за їх подвиг фронтовикам, трудівникам тилу, а також всім тим, хто підняв розорену країну з руїн і попелу. Не втрачайте її, будь ласка».

10/05/18