Працюємо, допомагаємо фронту, підтримуємо Україну

 

Велика перемога складається з небайдужості і справжніх вчинків кожного з нас. Ми хочемо поділитися своїми діями на шляху до перемоги.

Як ми вже повідомляли, попри складні умови “ФІТОФАРМ” продовжує працювати, тримаючи фармоборону на економічному фронті.

Також ми тримаємо оборону країни зі зброєю в руках. 12 чоловіків з числа наших співробітників захищають Україну у лавах ЗСУ та ТрО. Ми пишаємось своїми героями! Наші серця і думки разом з ними.
А руки зайняті роботою.

Як ніхто інший, ми знаємо, що під час бойових дій ліки потрібні не менше, ніж зброя. Тому ПРАТ «ФІТОФАРМ» підтримав медикаментами об’єднання територіальної оборони.

Люди у “ФІТОФАРМ” неймовірні і не перестають дивувати. Родинами фітофармівці здавали кров, коли цього потребували наші захисники, робили коктейлі Молотова та встановлювали протитанкові “їжаки”…


Власними силами один із співробітників компанії створив волонтерську групу «Центр-Захід» https://www.instagram.com/center_west_volunteers/, яку підтримали інші члени нашої команди. Волонтерська група відкрила цех по пошиттю спорядження для ЗСУ та ТрО в гарячих точках України. Завдяки ним наші захисники у різних містах країни отримали необхідні їм розвантажувальні жилети, турнікети для зупинки кровотечі та інше знаряддя й одяг. Для пошиття використовується міцна тканина та армовані нитки, які витримують навантаження.
Майже всі члени групи медики за освітою та співробітники фармацевтичної галузі, які нещодавно стали волонтерами, швачками, робітниками складу, та менеджерами з пошуку товарів. Вони не тільки організували пошиття розвантажувальних жилетів і іншого знаряддя, а й закуповують необхідні товари для військових, працюють з медичною гуманітарною допомогою для лікарень і створюють навчальний відео-контент щодо застосування турнікетів, надання першої медичної допомоги у польових умовах, навчають захисників як рятувати своїх побратимів під час воєнних дій.
Підтримати цю добру ініціативу можна за реквізитами monobank: 5375 4114 1031 3824

Є ще один фронт, на якому ми міцно тримаємо оборону – це кіберфронт. Зараз іде гібридна війна. В інтернеті існує багато засобів, що працюють на ворога, поширюють дезінформацію та залякують населення. Тож, наші співробітники допомагають виявляти та добиватися закриття таких ресурсів, а також збирають згадки про стратегічні об’єкти, щоб видаляти важливі об’єкти з Google та інших карт.
Завдяки нашим працівникам збираються досьє на можливих зрадників і передаються на перевірки відповідним органам безпеки.
Допомогти в цій справі може кожен.
Чат бот для виявлення зрадників та колоборантів: https://t.me/Traitor_Search_bot
Чат бот для викриття мародерів https://t.me/stop_marauder_ua_bot
Про дії російських військ повідомляти сюди: https://t.me/stop_russian_war_bot

Кожен з нас сьогодні своєю роботою наближає Україну до великої перемоги, на яку ми всі чекаємо.
Наш дух незламний. Тому ми непереможні.
Сила нашої нації в єдності та взаємній підтримці!
Все буде Україна!