«Останній дзвінок і шкільний урок залишилися вже позаду»: «ФІТОФАРМ» привітав підшефну школу із закінченням навчального року

Це свято не зазначено в календарі червоним кольором. Але його добре знають і діти, і дорослі. Повітряні кульки, яскраві шовкові стрічки, дзвоники, хвилювання батьків, сльози радості, сум прощання й неодмінний шкільний вальс. Все це традиційні атрибути урочистої «лінійки», яка завершує навчальний рік. Для кого-то це свято вперше в їх шкільній біографії. А для випускників воно останнє. Представники компанії «ФІТОФАРМ» прийшли привітати і тих, і інших в нашу підшефну школу в м Бахмут.

В Бахмутській загальноосвітній школі I-II ступенів №3 Бахмутської міської ради провели традиційний День Останнього дзвоника.

Незважаючи на те, що заклад реорганізовано з інтернату в загальноосвітню школу, в ній продовжують вчитися вихованці з непростою долею. Всього тут 119 учнів. Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з багатодітних, малозабезпечених, неповних сімей, переселенці та діти учасників бойових дій (АТО). Тому наша підтримка необхідна цьому навчальному закладу.

Дружба ПРАТ «ФІТОФАРМ» з Бахмутськой школою триває близько 15 років, протягом яких наша компанія регулярно надає закладу благодійну допомогу. І ми дуже раді, що з нашою участю школа розвивається, робляться ремонти приміщень, упорядковується пришкільна територія, відкриваються різні гуртки, поповнюється матеріально-технічна база.

Цього разу крім нашої щомісячної допомоги до свята Останнього дзвоника учні отримали солодкі подарунки.

На знак подяки школярі приготували чудовий концерт, на якому дуже старалися порадувати своїх вчителів і «шефів» танцювальними і вокальними номерами.

Були серед гостей і випускники минулих років, які сумують за школою, адже для багатьох з них вона була єдиною домівкою.

Вітаємо всіх учнів і вчителів з початком відпочинку і міткою відліку веселих літніх днів. А особливо вітаємо випускників, у яких попереду нове доросле життя.

Ми віримо в вас. Ми пишаємося вами. І бажаємо вам щастя. Останній дзвінок – це фінал однієї історії та початок іншої. Нехай вона буде для вас успішною. Щасливої та легкої життєвої дороги!

Последний звонок с Фитофарм