Компанія «ФІТОФАРМ» розвиває контрактне виробництво з АТ «Лубнифарм»

Портфель продуктів контрактного виробництва під брендом «ФІТОФАРМ» згодом доповниться препаратами твердих та м’яких лікарських форм.

В липні команда «ФІТОФАРМ» провела зустріч з командою АТ «Лубнифарм» в розрізі договору про контрактне виробництво.

Ділова зустріч відбулась на виробничому майданчику підприємства, завдяки чому наша команда мала змогу бути присутньою на розливі першої серії препарату «Спиртол» та прийняла першу контрактну серію продукту.

В ході робочої поїздки було проведено технічний аудит процесу виробництва. Наша команда експертів високо оцінила рівень реалізації контрактного виробництва на базі добре відомого вітчизняного підприємства АТ «Лубнифарм».

В ході зустрічі ми обговорили плани щодо подальшої співпраці, технології виробництва, низку поточних питань та було проведено перемовини щодо наступного етапу проекту контрактного виробництва.

АТ «Лубнифарм» було обране серед багатьох партнерів, як підприємство з великим досвідом (історія компанії починається з 1932 року), яке має у своєму розпорядженні необхідні виробничі потужності та сировинну базу та здатне забезпечити належний контроль і гарантії якості лікарських засобів. Але ми відкриті до співпраці з іншими контрагентами і розглядаємо наступні пропозиції.

Завдяки швидкому та якісному перенесенню виробництва на контрактні виробничі майданчики, нам вдасться уникнути дефіциту препаратів для українського ринку та зберегти високу якість нашої продукції.

Довідкова інформація:

АТ «Лубнифарм» — фармацевтичне підприємство в Україні, основним напрямком діяльності якого є розробка і виробництво готових лікарських засобів для зовнішнього і внутрішнього застосування у вигляді: таблеток, настоянок, екстрактів, мазей, гелів, лініментів, ін’єкційних розчинів, медичних виробів. Номенклатура підприємства складає більше 100 найменувань і має широкий спектр фармакологічної дії та велику розмаїтість лікарських форм.
Для забезпечення належного контролю і гарантії якості лікарських засобів, що виробляються на АТ «Лубнифарм», були повністю модернізовані й оснащені сучасним обладнанням хіміко-аналітична та мікробіологічна лабораторії відділу контролю якості, виробничі цехи, склади зберігання сировини та готової продукції згідно принципів GMP.