Під стукіт м’ячів: «ФІТОФАРМ» підтримав фінал тенісного турніру «Ліга кращих»

На «Лізі кращих» збуваються мрії! В Києві відбувся четвертий тур змагання з настільного тенісу, який завершив серію турнірів сезону 2020-2021 р. Також свої фінали зіграли ветерани спорту та юніори. Останній етап змагань пройшов у спортзалі легкоатлетичного манежу за підтримки національного фармацевтичного виробника ПРАТ «ФІТОФАРМ», який, зокрема, забезпечив гравців, персонал й уболівальників якісними антисептиками власного виробництва «ДермаКлін».

«Ліга кращих» – це масштабний пілотний проект, організований і проведений Федерацією настільного тенісу України (ФНТУ) для популяризації та розвитку цього виду спорту. Як ми писали раніше, загальний призовий фонд всього турніру склав 1 млн гривень (по 250 тис на кожен етап). Непідробне загострення пристрастей і шквал емоцій забезпечували головні трофеї фінальної гри – 2 новенькі автомобілі Renault Sandero – для кращих спортсменів серед чоловіків і серед жінок, які чекали на переможців.

Головною інтригою змагання до останнього моменту залишалося питання про те, хто ж отримає бажаний автомобіль за підсумками чотирьох турів. І це час настав.

Серед жінок переможницею і володаркою авто стала Маргарита Песоцька.

У чоловіків ключі від новенького «Рено» отримав Віктор Єфімов.

За відмінні результати провідні гравці отримали грошові призи.

Нагородження призерів здійснювали президент Федерації настільного тенісу України А.В. Зац та екс-президент ФНТУ В.І. Ландик.

«ФІТОФАРМ» вітає чемпіонів із заслуженою перемогою. Одна з базових цінностей нашої компанії – ефективність і результативність. І в цьому ми відчуваємо тісний зв’язок зі спортом високих досягнень. Тому попереду нас чекає ще чимало турнірів і захоплюючих матчів. До майбутніх спортивних баталій!

 

финал турнира "Ліга кращих" теннисный турнир "Лига Лучших"