Допомагаємо захисникам: ПРАТ “ФІТОФАРМ” передав медикаменти для військових

Волонтери благодійного фонду “Символ віри” об’єдналися для допомоги українцям під час війни. І з початку вторгнення в Україну добровільні та сміливі помічники військових і мирного населення майже не відпочивають, адже вони взяли на себе місію допомагати там, де це найбільше потрібно. Найчастіше допомоги потребують на передовій або близько до неї. Тому і цього разу волонтери приїхали автівкою, завантаженою продуктами та медикаментами.

Компанія “ФІТОФАРМ” приєдналась до доброї справи і передала через волонтерів благодійного фонду партію медикаментів для військових та мирного населення.

Місця призначення цього вантажу – прифронтова зона і зона бойових дій: Харків, Ізюм, Донецьк, Слов’янськ, Бахмут та числені села навкруги.

“ФІТОФАРМ” обрав для надання допомоги дуже важливі у воєнний час препарати – антисептик Дермаклін та мазь Живокосту для суглобів і м’язів – засіб, незамінний при різного роду травмах та забоях, розтягненнях сухожиль, закритих переломах кісток. Вже більше 2500 упаковок доставили військовим, працівникам поліції, внутрішньо переміщеним особам та місцевому населенню прифронтової зони.

Зокрема ми передали медикаменти нашим захисникам із добровольчого батальйону «Карпатська Січ» (Добровольчий батальйон «ОДЧ Карпатська Січ» ). Ми дуже раді, що змогли допомогти та забезпечити наших хлопців тим, що наразі їм необхідно.

Якщо ви хочете доєднатися і допомогти військовим або мирному населенню у місцях ведення бойових дій або близьких до них районах через благодійний фонд “Символ віри” – переходьте за посиланням https://linktr.ee/symbol_viry.

Навіть невеликі гроші стануть їжею чи ліками для тих, хто їх найбільше потребує.

Разом ми сила. Тримаймося та рухаємся тільки вперед.
Скорішої перемоги нам усім!