Бахмутська міська рада відзначила заслуги директора виробничого департаменту ПРАТ «ФІТОФАРМ»

Ювілей міста – це не тільки свято, а й привід подякувати тим, хто сприяв його росту і процвітанню. Адже всі досягнення м. Бахмут – це заслуга його жителів і тих виробників, які вносять свій внесок в його економічний розвиток. Саме тому перший заступник міського голови м. Бахмут Максим Володимирович Сутковий відвідав наше підприємство з офіційним візитом. 

Найголовніше багатство нашого заводу – це працьовиті і захоплені люди, які люблять свою роботу. Серед таких співробітників – Наталя Олександрівна Деревянко. З нами в команді вона вже 20 років! Наталя Олександрівна прийшла до нас головним фахівцем з маркетингу і виросла до директора виробничого департаменту. 

Донецька облдержадміністрація нагородила Наталю Олександрівну почесною грамотою за багаторічну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію, зразкове виконання посадових обов’язків та значний особистий внесок у розвиток міста. 

Вітаємо Наталю Олександрівну із заслуженою нагородою. Бажаємо їй наснаги, оптимізму, реалізації всіх ідей і планів! А компанії «ФІТОФАРМ» бажаємо побільше таких залучених співробітників  🙂

І звичайно, зберегти нашу єдність та ентузіазм. Нехай амбіції ведуть нас до нових, ще більш вражаючих результатів!