Зібрані речі поїхали дарувати тепло

Якщо ми кожен день будемо ділитися хоча б маленькою частинкою тепла з тими, кого зустрічаємо на своєму шляху, зима стане набагато тепліше. Для всіх.

Благодійність — така чарівна справа, яка за своєю силою здатна навіть порушити закони фізики. Не вірите? Так-так, ми всі знаємо, що якщо десь прибуде, то в іншому місці утвориться збиток, вірно? Але варто тільки віддати свої зайві речі нужденним, як в ваших шафах додається вільного місця, а в житті — добра, тепла і сенсу.

Саме так і вчинили співробітники компанії «ФІТОФАРМ», які поділилися своїми речами з найбільш незахищеною частиною суспільства — людьми з інвалідністю.

Напередодні Міжнародного дня інвалідів співробітники київського офісу взяли участь в проекті по збору речей «Банк одягу» від Товариства Червоного Хреста в Україні.

Більше двох тижнів у Великому і Малому офісах компанії «ФІТОФАРМ» співробітники приносили і складали свої речі в прості картонні коробки з написом «Поділися добром», а саме в такі:

Ми збирали-збирали, і речей виявилося… багато :).

В Товаристві Червоного Хреста нас зустріли тепло в усіх відношеннях. До речі, в приміщеннях цієї організації в зимовий період працюють пункти обігріву для бездомних або просто замерзлих людей.

Після сортування речей почався справжній АНШЛАГ!

«Банк одягу» запрацював з новою силою!!!

Кілька днів люди з обмеженими можливостями або їх родичі приходили (та й продовжують приходити), щоб отримати необхідний їм одяг, взуття, продукти, побутову хімію… Але насправді вони отримали більше, ніж просто речі. Люди отримали частинку тепла від тих, хто не байдужий до чужого горя, тому зима обіцяє бути теплою… у всіх сенсах 😉

Нам дуже приємно, що разом ми змогли подарувати комусь трохи радості. Приємно, коли колеги приєднуються і допомагають робити добрі справи, приносити користь іншим та бачать позитивні результати.

Адже МИ ВСЕ робимо світ добрішим і милосерднішими.

Разом легше.

І разом МИ – сила!

03/12/2012