«Місто починається з тебе»

«ФІТОФАРМ» отримав нагороду на честь Дня міста.

У другу суботу вересня рідне місто нашого виробництва — старовинний Бахмут відзначив свій 447-й день народження. Цього року програма включала в себе близько 50-ти різних заходів, які пройшли протягом 10 днів і тривали до 14 вересня включно. Однією з найбільш очікуваних подій свята став щорічний урочистий прийом у мера Бахмута, на якому за традицією відзначають заслуги кращих з кращих — небайдужих жителів і меценатів, що відгукуються на потреби міста.

Напередодні свята міський голова Олексій Рева провів урочистий прийом в залі міського Центру культури і дозвілля ім. Є. Мартинова. На захід були запрошені керівники установ і організацій міста, волонтери і звичайні мешканці, які активно беруть участь в житті Бахмута і сприяють тому, щоб він ставав красивішим та комфортнішим. Серед почесних гостей святкування — представники компанії «ФІТОФАРМ» яка багато років робить значний внесок в процвітання свого регіону.

Від імені всієї міськради мер міста висловив подяку нашому фармацевтичному підприємству за активну участь в проектах, які підтримують сфери освіти і медицини, а також в соціальних та інфраструктурних проектах.

На підтвердження своїх слів міський голова вручив ПРАТ «ФІТОФАРМ» пам’ятний диплом та статуетку, які зайняли почесне місце в колекції нагород нашої компанії.

Ми ще раз приєднуюся до численних привітань з Днем міста, бажаємо всім бахмутчанам миру і благополуччя, здоров’я, радості і щастя на своїй українській землі. Зі святом, славне місто Бахмут!

14/09/2018